Destiny 2 komt mogelijk op 8 september uit. Ook komt er waarschijnlijk voor de uitgave nog een bèta uit voor in elk geval PlayStation 4-bezitters.

Dat meldt onder meer gamewebsite Polygon, op basis van een poster die donderdag gelekt is. Op de poster zijn drie personages uit het spel te zien, zogenoemde Guardians, naast een logo van het spel.

In het vorige kwartaalverslag van Activision werd het vervolg op Destiny al even genoemd. Maar destijds werd er geen specifieke datum van uitgave bekendgemaakt. Het is vooralsnog niet bekend of op 8 september het schietspel wereldwijd verkrijgbaar zal zijn.

Destiny uit 2014

Het eerste Destiny-spel werd op 9 september 2014 wereldwijd uitgebracht. The Taken King, het derde downloadable contentpakket, werd op 15 september 2015 uitgebracht. Rise of Iron, het vierde pakket, verscheen op 25 september 2016.

In 2014 verscheen er in de zomer ook een bèta van het spel. PlayStation 3- en 4-eigenaars kregen een week eerder toegang tot die bèta in tegenstelling tot gamers op een Xbox 360 of Xbox One. Of dit nu ook het geval is, is niet bekend. Activision heeft niet gereageerd op de gelekte poster.