Woensdag 28 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Osira

Schietgame Overwatch krijgt een nieuw personage

Speluitgever Blizzard heeft een nieuw personage gepresenteerd voor de schietgame Overwatch: Orisa. Orisa is een soort centaurrobot.
Door NU.nl

Dat maakt Blizzard bekend op de website van de game. Orisa zal het derde personage zijn dat Blizzard na de lancering van het spel toevoegt. In de zomer werd Ana al toegevoegd, terwijl Sombra in de herfst werd gelanceerd.

Orisa is gemaakt door Efi Oladele, een elfjarige wetenschapper in het universum van de game. Het design van de robot is geïnspireerd op het wrak van een defensieve OR15-robot, die het heeft moeten afleggen tegen de niet-speelbare vijand Doomfist.

Beeld uit video: Nieuw personage Orisa in Overwatch
Afspelen knop

Nieuw personage Orisa in Overwatch

Nieuw personage Orisa in Overwatch

Tank

De robot met vier benen valt binnen het klassement van een tank. Dat is een sterk personage met hoge defensieve vaardigheden. Het hoofdwapen van Orisa is een machinegeweer, dat beschikt over een behoorlijke reikwijdte.

De Fusion Driver, zoals het wapen wordt genoemd, heeft als secundaire vaardigheid ook de mogelijkheid vijanden naar zich toe te trekken. Daardoor kunnen ze beter bestookt worden met kogels. Ook beschikt Orisa over een speciaal schild dat ze tevens met andere helden kan delen.

Supervaardigheid

De Fortify-vaardigheid zorgt ervoor dat Orisa niet naar achteren kan worden geduwd. De Ultimate, een soort supervaardigheid, is een drumstel dat de helden om Orisa heen van extra kracht voorziet. De andere helden moeten dat drumstel wel blijven verdedigen.

Orisa is nu al uit te proberen op de pc en zal binnenkort worden uitgebracht voor console-spelers.


Lees meer over:

Overwatch

Aanbevolen artikelen