Podcast: Opvouwbare smartphones en de Nintendo Switch

In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. In deze aflevering bespreken we de komst van opvouwbare smartphones en de aankondiging van de Nintendo Switch.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (9 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Nintendo Switch

Nintendo onthulde vrijdag eindelijk officieel de Switch in volle glorie. De nieuwe console moet de flop van de Wii U doen vergeten. Alle details zijn nu bekend. De Switch is vanaf maart te koop voor ruim 300 euro en er komen diverse games zoals Zelda, Super Mario en Mario Kart aan. We bespreken alle details en de verwachtingen.

Opvouwbare smartphones

Al jaren tonen elektronicafabrikanten als LG en Samsung prototypes van opvouwbare smartphones op techbeurzen. Regelmatig beloven ze ook "in de toekomst" met flexibele telefoons te komen. Dit jaar lijkt het moment dan toch echt daar. Hardnekkige en betrouwbare geruchten stellen dat beide Koreaanse fabrikanten nog dit jaar opvouwbare smartphones uit zullen brengen. Wat heb je daaraan en wat mag je verwachten?

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.

Tip de redactie