Podcast: De vernieuwende game No Man's Sky en hackende autodieven

In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Met deze week de hype rondom de nieuwe game No Man's Sky en hackers die achter je auto aanzitten. 

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (20,8 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

No Man's Sky

De nieuwe ruimtegame No Man's Sky beschikt over bijna een oneindige hoeveelheid planeten en is zo groot dat je andere spelers maar zelden tegen zult komen. Al twee jaar lang kijken gamers uit naar dit vernieuwende spel. Maakt No Man's Sky de hype waar?

Autohackers

Onderzoekers hebben een manier gevonden om de sleutel van zeker 100 miljoen Volkswagen-auto's na te maken. Zo zou het mogelijk kunnen worden om in te breken met een nepsleutel. Ook wisten criminelen onlangs ruim dertig Jeeps te stelen met behulp van slechts een laptop. Zijn onze auto's nog wel veilig? 

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.

Lees meer over:
Tip de redactie