Nieuwe uitbreiding Hearthstone komt 12 augustus

Blizzard laat weten dat de nieuwe uitbreiding voor Hearthstone genaamd One Night in Karazhan op 12 augustus verschijnt.

One Night in Karazhan is een avontuur vol met nieuwe singleplayer-missies. De uitbreiding is gebaseerd op een verhaal over een feest dat wordt gehouden in de tovenaarstoren van Medivh. Medivh is plotseling verdwenen en het is aan de spelers om hem terug te vinden.

Nieuwe tegenstanders proberen de speler te verhinderen in vier wings of hoofdstukken. Deze wings worden vanaf 12 augustus wekelijks uitgerold. Ook komen er oude personages als Moroes en The Curator terug in de uitbreiding.

Spelers hebben in de uitbreiding ook de beschikking over decks met nieuwe kaarten. In Class Challenges kunnen spelers in totaal 45 nieuwe kaarten vrijspelen. Bij deze uitdagingen moeten spelers met van tevoren samengestelde decks spelen.

Beloningen worden ook gegeven aan spelers die de Heroic Mode volbrengen. In de Heroic Mode nemen spelers het op tegen moelijkere eindbazen. De nieuwe kaarten uit de Class Challenges en een perfect uitgekiende strategie zijn daarbij geen overbodige luxe. Degenen die de Heroic Mode toch weten te volbrengen worden beloond met nieuwe back cards waarmee zij de achterkant van hun kaarten kunnen aanpassen.

De inleidende missie is gratis te spelen wanneer de volledige uitbreiding uitkomt. Daarin wordt uitgelegd waarom de tovenaar Medivh vermist is geraakt en kunnen spelers twee nieuwe kaarten vrijspelen.

De volledige uitbreiding is vanaf 12 augustus te downloaden in de in-game store. De prijs voor pc en Android is 17,99 euro en de prijs voor iOS is 19,99 euro. Vroege kopers die gelijk in de eerste week na verschijning de uitbreiding kopen krijgen twee gratis back cards.

Tip de redactie