Deus Ex Go komt naar mobiele platformen

Square Enix brengt later dit jaar de game Deus Ex Go naar mobiele platformen. De game zet de stijl van Lara Croft Go en Hitman Go voort.

De Go-games zijn mobiele games die zich afspelen in universa van games van Square-Enix.

Deus Ex Go laat spelers zich een weg door kleine grid-levels hacken en heeft voor het eerst in de Go-reeks ook een level editor. Spelers kunnen hun gemaakte levels delen met anderen. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt. 

Video: Trailer Deus Ex Go

Mankind Divided

Square Enix heeft ook bekendgemaakt dat Deus Ex: Mankind Divided een online challenge-modus krijgt, met de naam Breach. De modus moet een arcadeshooter voorstellen met levels, leaderboards en boosterpacks die met microtransacties gekocht kunnen worden.

De modus wordt ontwikkeld door een speciaal team dat ook na de release zal zorgen voor ondersteuning en nieuwe toevoegingen. De modus speelt zich binnen de context van Deus Ex: Mankind Divided af in een vr-ruimte, vergelijkbaar met de vr-missies in Metal Gear Solid.

Het zijn korte levels met verschillende missies, waaronder het hacken en verkrijgen van data en het elimineren van vijanden. Spelers kunnen card packs met modifiers kopen via microtransacties.

Volgens de makers wordt hier voorzichtig mee omgegaan, want spelers kunnen de complete game spelen zonder extra geld uit te geven. De booster packs geeft spelers voordelen tijdens Breach, alsmede cosmetische aanpassingen.

Deus Ex: Mankind Divided verschijnt op 23 augustus voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Video: Trailer Deus Ex: Mankind Divided

Tip de redactie