Volgens Marcin Iwinski, mede-oprichter van CD Projekt Red, heeft de ontwikkelaar geen plannen voor een nieuw deel in de The Witcher-serie. 

Dat zegt hij in een interview met Eurogamer. Volgens Iwinski is het nog onduidelijk of er ooit een vierde Witcher-game gaat komen: "We weten het oprecht niet. We hebben op dit moment helemaal niets gepland voor een volgende Witcher, om eerlijk te zijn." 

Hij benadrukt dat het team nog volop bezig is met de aankomende Blood and Wine-dlc voor het laatste deel in de reeks. "Zoals we eerder hebben gezegd, zeg nooit nooit, maar op dit moment richten we ons op Blood and Wine. De dlc markeert het einde en er gaat op korte termijn geen Witcher-game komen - als er überhaupt nog één komt."

CD Projekt Red heeft recentelijk hun plannen onthuld voor de volgende zes jaar. In die plannen werd duidelijk dat Cyberpunk 2077 ergens na 2017 zal verschijnen en een nog onbekende rpg tussen 2017 en 2021 moet uitkomen. 

De laatste dlc voor The Witcher 3, Blood and Wine wordt op 31 mei uitgegeven voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De ontwikkelaar heeft recentelijk een trailer uitgebracht waarin de omgeving voor deze laatste Witcher-content wordt getoond.