The Witcher 3: Blood and Wine komt mogelijk op 31 mei

Een releasedatum voor The Witcher 3: Blood and Wine was afgelopen weekend korte tijd te zien op de Steam-pagina van de uitbreiding. Volgens de productpagina komt deze op 31 mei uit.

Enkele NeoGAF-gebruikers spotten de pagina, voordat die weer werd weggehaald door Steam. De releasedatum werd door sommigen als 30 mei weergegeven, mogelijk door een verschil in tijdzones.

Volgens de communitymanager van CD Projekt Red komt er binnenkort "heel veel nieuws" omtrent Blood and Wine. De officiële releasedatum van de uitbreiding wordt waarschijnlijk binnenkort aangekondigd.

De eerste uitbreiding voor The Witcher 3, genaamd Hearts of Stone, kwam eind vorig jaar uit. Blood and Wine zou oorspronkelijk in het eerste kwartaal van 2016 uitkomen, maar de releasedatum wordt nu in de eerste helft van het jaar geschat. 

CD Projekt Red belooft dat Blood and Wine zo'n twintig uur aan nieuwe gameplay bevat. Dat zou betekenen dat de uitbreiding twee keer zo groot is als Hearts of Stone. De dlc bevat in ieder geval een compleet nieuw gebied om te verkennen.

Lees meer over:
Tip de redactie