In een uitgelekte poster is nieuwe informatie te zien over de aankomende Call of Duty-game Infinite Warfare. 

Eerder deze week was een afbeelding uitgelekt die het bestaan van de Modern Warfare remaster en de naam van de nieuwe Call of Duty bevestigde. Nu is een betere versie van deze poster beschikbaar. In de poster zien we ruimteschepen achter de hoofdpersoon. 

Eind maart lekte al uit dat de nieuwste game in de shooterserie sci-fi elementen bevat. Verder worden twee versies getoond op de poster: de Standard en Legacy Edition. Bij deze laatste zit de remaster inbegrepen. De getoonde prijzen op de poster zijn in Canadese Dollar. 

De Modern Warfare remaster wordt volgens de poster aangeboden als digitale download. In deze versie van Modern Warfare is de volledige campaign beschikbaar en kunnen tien maps in de multiplayer-modus worden gespeeld.

Call of Duty: Infinite Warfare en de remaster van Call of Duty 4: Modern Warfare worden volgens de uitgelekte informatie op 4 november uitgebracht. Alhoewel de poster alleen een PlayStation 4-versie toont, is het aannemelijk dat Infinite Warfare ook gaat verschijnen voor Xbox One en pc.