Hearthstone-uitbreiding Whispers of the Old Gods verschijnt op 27 april voor pc, Mac, iOS en Android, zo heeft Blizzard aangekondigd. 

De releasedatum geldt voor Europa en Azië. In de Verenigde Staten is de game een dag eerder beschikbaar. 

De uitbreiding bevat 134 nieuwe kaarten. Daarnaast kunnen spelers de Oude Goden oproepen - C'Thun, Y'Shaarj, Yogg-Saron en N'Zoth. Deze goden zijn kaarten die gebruikt worden om mee te spelen.

Mensen die kaarten voor de uitbreiding kopen in de in-game shop ontvangen daarnaast ook followers, die ingezet kunnen worden om de krachten van de Goden te vergroten. Kaarten voor Whispers of the Old Gods kosten evenveel als andere kaartpakketjes.

Whispers of the Old Gods voegt ook de nieuwe Standaard-modus. Hierin kunnen spelers het tegen elkaar opnemen met decks die gebouwd zijn met de meest recente kaarten, gecombineerd met een basis van Basic en Classic kaarten.

Het eerste pakje kaarten van de nieuwe uitbreiding bevat voor iedereen de Legendary C'Thun en de ondersteunde C'Thun kaarten. Daarnaast krijgen spelers bij het inloggen na de release van Whispers of the Old Gods drie gratis pakjes van de uitbreiding.