YouTuber Chief Pat, een van de beste spelers wereldwijd van de mobiele game Clash Royale, heeft ruim 12.000 dollar uitgegeven aan de game. 

De speler bevestigt dit in een Ask Me Anything-vragenreeks op Reddit

Chief Pat geeft in de berichten aan dat Clash Royale niet de enige titel is waar hij grote bedragen in heeft geïnvesteerd. “Ik heb er even naar gekeken toen ik laatst op het hoofdkantoor van Supercell was”, reageert Chief Pat op de vraag hoeveel geld hij in Clash Royale en Clash of Clans heeft gestoken.

“Ik heb in totaal ongeveer 30.000 dollar uitgegeven aan beide games voor mijn accounts. 18.000 voor Clash of Clans en 12.000 voor Clash Royale. Ik heb er nooit spijt van gehad, want YouTube is mijn baan. Het is een bedrijfsuitgave en ik moet de coolste dingen laten zien aan mijn abonnees, snap je?”

Chief Pat stond op het moment van zijn Ask Me Anything-sessie geregistreerd als de beste Clash Royale-speler ter wereld. Hij heeft ruim 1,7 miljoen abonnees en specialiseert zich in video’s over Clash Royale en Clash of Clans. Clash Royale is sinds begin 2016 beschikbaar voor Android en iOS.