'Nieuwe Call of Duty-game speelt zich in de verre toekomst af'

De nieuwe Call of Duty-game die later dit jaar moet verschijnen, zou zich ver in de toekomst afspelen en helemaal binnen het scifi-genre vallen. 

De nieuwe Call of Duty-game die later dit jaar moet verschijnen, zou zich ver in de toekomst afspelen en helemaal binnen het sci-fi genre vallen, meldt industrie-insider shinobi602.

Er is nog niets bekend over de nieuwe Call of Duty-game die eind dit jaar moet verschijnen, behalve dat Infinity Ward aan de game werkt. Aangezien Call of Duty-games zich soms in het verleden, soms in het heden en soms in de toekomst afspelen, is het niet duidelijk in welke tijdsperiode de nieuwe titel zich afspeelt.

Volgens shinobi602 zorgt de setting van de nieuwe Call of Duty-game er voor dat Call of Duty: Black Ops 3, dat zich ook in de toekomst afspeelde, "lijkt alsof het zich in het Stenen Tijdperk afspeelt". De game "speelt zich in de verre toekomst af. Ruimtegevechten. Volledig sci-fi."

De ingewijde heeft vaker gelijk gehad wat betreft Call of Duty-geruchten. Zo liet hij voor de onthulling van Black Ops 3 ook al weten dat spelers in de game over muren konden rennen, dat spelers mechanische ledematen zouden hebben en dat de Xbox 360- en PS3-versie van die game door een andere ontwikkelaar gemaakt zou worden.

Lees meer over:
Tip de redactie