Beelden van een nieuwe Lego Star Wars met de subtitel The Force Awakens zijn uitgelekt. De beelden verschenen via de Xbox Game Store en een uitgelekte trailer op Youtube.

TT Games is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Lego Star Wars: The Force Awakens. De studio ontwikkelt alle Lego-games. Volgens de omschrijving op de Xbox Games Store krijgen spelers de mogelijkheid om met personages als Han Solo, Rey, Finn en BB-8 te spelen.

Daarnaast bevat de game “exclusieve speelbare content dat het verhaal tussen Star Wars: Return of the Jedi en Star Wars: The Force Awakens zal overbruggen”.

Beelden Lego Star Wars: The Force Awakens uitgelekt
Beelden Lego Star Wars: The Force Awakens uitgelekt

Uitgever Warner Bros. hintte al naar een "gigantische aankondiging met twee van de populairste entertainmentmerken". Een aankondiging van de uitgever stond gepland voor 15:00 uur vandaag. Mogelijk wordt de titel dan officieel onthuld.

De trailer laat zien dat de nieuwe Lego Star Wars-titel op 28 juni wordt uitgegeven voor PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox One, Xbox 360, Wii U, Nintendo 3DS en pc.