Nieuwe Hitman-game verspreid over meerdere afleveringen

De nieuwe Hitman-game, eenvoudigweg Hitman genaamd, komt in verschillende afleveringen verspreid over het jaar uit. De eerste aflevering bevat de proloog en de eerste missie en verschijnt op 11 maart.

Die eerste missie speelt zich af in Parijs. De tweede verplaatst de actie naar Italië en staat voor april gepland, de derde komt in mei en neemt de speler mee naar Marokko.

De game zou in eerste instantie in zijn geheel uitkomen in maart, maar ontwikkelaar Io Interactive en uitgever Square Enix hebben bekendgemaakt dat het een volledige episodische game gaat worden.  

De eerste aflevering kost 15 dollar en de daaropvolgende episodes 10 dollar per stuk. Voor 60 dollar is het volledige pakket te koop. Prijzen in euro's zijn nog niet bekend, maar de geschiedenis leert dat de dollar-prijzen vaak één op één worden overgezet in euro's.

Square Enix plant naast deze episodes meer content voor Hitman. De ontwikkelaar belooft tot het eind van 2016 "reguliere maandelijkse content updates" voor de game uit te brengen. Deze content gaat zich afspelen op drie nieuwe locaties: Thailand, de Verenigde Staten en Japan.

Ook is er een Collector’s Edition bevestigd voor release tegelijkertijd met de eerste episode. Deze versie bevat een digitale kopie van de volledige game, een beeldje van Agent 47, een artbook en de iconische rode stropdas. De prijs in Noord-Amerika wordt 140 dollar.

Lees meer over:
Tip de redactie