De volgende game in de Assassin's Creed-reeks verschijnt mogelijk in 2017 en speelt zich af in het oude Egypte. 

Volgens Kotaku hebben vijf anonieme bronnen bevestigd dat de game zich in Egypte afspeelt en drie bronnen melden dat de game in 2017 komt, waardoor er dit jaar geen nieuwe Assassin's Creed-game uit zou komen. 

Volgens de verschillende bronnen speelt de game zich voor alle andere Assassin's Creed-games af en wil de ontwikkelaar zoveel mogelijk creatieve vrijheid hebben.

Veel van de gebruikelijke elementen uit de AC-games zouden worden gewijzigd. Zo draait de game mogelijk minder om klimmen en hebben spelers een roofvogel die ze kunnen gebruiken. Wel keert het rijden op paarden en het varen terug. 

Spelers zouden volgens de geruchten in de huid kruipen van een ontsnapte slaaf. De game zou ongeveer drie keer zo groot worden als Assassin's Creed: Black Flag. De game wordt ontwikkeld door hetzelfde team als Black Flag. The Witcher 3: Wild Hunt, dat volgens veel websites de beste game van 2015 was, zou als inspiratie dienen.

Watch Dogs 2

Kotaku laat tevens weten dat dit jaar wel een vervolg op Watch Dogs uitkomt. Watch Dogs 2 zou zich volgens de website afspelen in San Francisco.

Zowel de nieuwe Assassin's Creed als Watch Dogs 2 zijn nog niet officieel aangekondigd door Ubisoft. Het bedrijf laat aan Eurogamer weten niet te reageren op geruchten. Dit jaar verschijnt wel de verfilming van Assassin's Creed met Michael Fassbender in de hoofdrol.