Warner Bros. heeft een patch uitgebracht voor Batman: Arkham Knight op de pc. Na het installeren van deze update zouden spelers minder last moeten hebben van veelvoorkomende problemen. 

De pc-versie van Batman: Arkham Knight kent sinds de release veel bugs. Het spel werd uit Steam en andere digitale winkels gehaald vanwege de vele bugs.

Consoleversies hadden veel minder last van deze problemen. De pc-versie is inmiddels weer te koop, maar ook de nieuwe versie draaide nog niet optimaal. Middels de nieuwe patch hoopt Warner Bros. een groot gedeelte van de overgebleven problemen te verhelpen.

De grootste verbeteringen zitten in de framerate van de game. Andere problemen die verholpen worden, zijn een vertraging bij het gebruiken van een gadget met muis en toetsenbord, bugs bij het gebruiken van meerdere monitoren, regen-effecten die niet verschijnen en verkeerde vertoning van licht en schaduw. Een volledige lijst van verbeteringen is op Steam te vinden.

De update maakt het ook mogelijk om dlc te gebruiken in de pc-versie. Op de Playstation 4 en Xbox One was dit al mogelijk. Deze maand zijn onder anderen de Crime Fighter Challenge Pack #4, WayneTech Track Pack, Robin and Batmobile Skins Packs en de Riddler Themed Batmobile Skin beschikbaar.