Take-Two's online shooter Battleborn, dat wordt ontwikkeld door Gearbox Software, is uitgesteld van februari naar mei 2016. 

Dat liet Take-Two Interactive weten bij de bekendmaking van zijn kwartaalcijfers.

Take-Two liet ook weten dat de tactische pc-game Xcom 2 nog altijd op 5 februari 2016 komt en dat Mafia 3 ook in 2016 verschijnt. Verder zijn er zes dlc-pakketten voor WWE 2K16 in de maak die vanaf december moeten verschijnen. Tot slot zijn er diverse onaangekondigde games in de maak bij Take-Two.

Take-Two is eigenaar van zowel 2K Games als Rockstar. Volgens het bedrijf blijven Grand Theft Auto 5 en GTA Online het volgens verwachtingen doen en is NBA 2K16 in de week van release meer dan 4 miljoen keer verkocht.

Take-Two heeft in het tweede kwartaal van zijn fiscale jaar 2016 een stijging in netto-omzet gegenereerd van 175 procent naar 347 miljoen dollar, ten opzichte van 126,3 miljoen dollar in dezelfde periode vorig jaar. De netto winst was 55 miljoen dollar, terwijl het in dezelfde periode vorig jaar 41 miljoen dollar verlies draaide. 

Volgens de uitgever is dit succes vooral te danken aan games als NBA 2K16, Grand Theft Auto 5, GTA Online en Borderlands: The Handsome Collection.