Een aantal Amazon-reviews van Rock Band 4 blijkt geschreven te zijn door medewerkers van de ontwikkelaar Harmonix. Dat heeft de studio toegegeven. Volgens de ontwikkelaar handelden de medewerkers op eigen initiatief.

Harmonix heeft zijn medewerkers gevraagd om de Amazon-reviews te verwijderen of duidelijk aan te geven dat ze voor de ontwikkelaar werken. "Hoewel we geloven dat de reviews van een aantal werknemers oprecht waren en niet verkeerd bedoeld, vinden we dit toch ongepast", aldus de studio.

Eén van de werknemers zegt: "Achteraf gezien was het belangrijk om aan te geven dat ik aan het spel heb meegewerkt. Dat gezegd hebbende, denk ik dat ik het spel ook vijf sterren had gegeven als dat niet zo was."

Een Reddit-gebruiker ontdekte dat een aantal Amazon-recensies van Rock Band 4 geschreven waren door werknemers van Harmonix. Door het verlanglijstje van de recensenten te bekijken, kwam de gebruiker achter hun echte namen. De gebruiker vond op deze manier zeven reviews met vijf sterren geschreven door Harmonix-medewerkers.