Het vierde en mogelijk afsluitende deel van de Uncharted-reeks, A Thief's End, verschijnt op 18 maart 2016. 

Dat heeft Sony aangekondigd. Daarnaast zijn twee speciale edities van de game aangekondigd: de Special Edition en de Libertalia Collector's Edition.

De Special Edition bevat een unieke steelcase ontworpen door Alexander Iaccarino, een hardcover boek met concept art, stickers en Naughty Dog Points, waarmee multiplayercontent gekocht kan worden.

De Libertalia Collector's Edition heeft alle bovenstaande content, plus een beeldje van hoofdpersonage Nathan Drake, drie multiplayer-outfits, drie skins voor wapens, petjes en outfits voor in de multiplayer en een dynamisch thema voor op het hoofdscherm van de PlayStation 4.

Voor mensen die de game digitaal halen zijn er de Digital Standard Edition en de Digital Deluxe Edition. Beide versies bevatten diverse exclusieve content voor de multiplayer. De Digital Deluxe Edition geeft spelers ook toegang tot de eerste uitbreiding voor de singleplayer en twee multiplayerpacks, wanneer deze verschijnen.

De Uncharted-reeks draait om avonturier Nathan Drake, die in diverse lastige situaties terechtkomt tijdens zijn zoektocht naar schatten. Ontwikkelaar Naughty Dog, ook bekend van games als The Last of Us en Jak & Daxter, hint al geruime tijd naar het feit dat dit wel eens de laatste Uncharted-game zou kunnen zijn. Het spel komt exclusief naar PlayStation 4.