De pc-versie van Batman: Arkham Knight, die van Steam is gehaald nadat gamers klachten hadden over slechte prestaties, zal pas weer in het najaar verkrijgbaar zijn.

Dat meldt uitgever Warner Bros. Ook de downloadbare content voor de pc-versie wordt uitgesteld. "Onze blijvende focus om de juiste oplossingen voor de pc-versie te vinden heeft impact gehad op alle dlc voor de pc-versie", aldus Warner.

"De Batgirl: A Matter of Family-dlc zal daarom dus niet op 14 juli beschikbaar zijn voor de pc-versie. We verontschuldigen ons voor het uitstel en willen ervoor zorgen dat alle content die we uitbrengen van de kwaliteit is die pc-spelers verwachten."

De pc-versie van Batman: Arkham Knight had te kampen met bugs, crashes en een haperende framerate. Binnen een dag na de release kwamen er veel klachten binnen van gefrustreerde pc-gamers. 

Warner Bros. laat weten dat het bedrijf intern goed op gaat letten voordat het games uitgeeft. "Voor iedereen die op de pc-versie wacht, weet dat we er elke dag aan werken. Voor mensen die de pc-versie al aan het spelen zijn, we brengen continue verbeteringen uit terwijl we op de uiteindelijke versie wachten."