Een aantal exclusieve extra's uit de collector's edition van de aankomende Destiny-uitbeiding The Taken King komen ook beschikbaar voor spelers die dit pakket niet kopen. 

Dat laat ontwikkelaar Bungie weten.

De fysieke en digitale collector's edition van The Taken King bestaat uit zowel de hoofdgame als uitbreidingen The Dark Below, House of Wolves en het aankomende The Taken King. 

Deze editie bevat echter een aantal exclusieve emoties om uit te beelden, drie nieuwe kleuren voor kleding en drie Excotic items. Fans die Destiny al hebben gekocht, zijn boos dat ze in feite de game opnieuw moeten kopen om aan deze items te komen. Daarom brengt Bungie dit pakket nu ook digitaal uit voor 20 dollar. 

Daarnaast geeft Bungie spelers die level 30 zijn of zowel Destiny, The Dark Below als House of Wolves hebben gekocht een aantal exclusieve Year One-goodies, waaronder een embleem en een zwarte Sparrow. De uitbreiding The Taken King verschijnt op 15 september.

Red Bull

Bungie haalde ook de woede van fans op de hals via een exclusieve samenwerking met Red Bull. In de Verenigde Staten kunnen spelers een exclusieve missie voor Destiny ontvangen wanneer ze een code die op een blikje Red Bull staat inscannen. 

Techland, de ontwikkelaar van de zombiegame Dying Light, maakte handig gebruik van de woede van fans. De ontwikkelaar plaatste een foto op Twitter waarin het bedrijf belooft een gratis wapen te geven aan spelers die een foto plaatsen van zichzelf met een glas water.