In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl iedere week het belangrijkste technieuws. Deze week blikken we terug op de belangrijkste games en trends van gamebeurs E3 en kijken we naar de onzekere toekomst van HTC.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (19 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Gamebeurs E3

Elk jaar vindt in de zomer gamebeurs E3 plaats in Los Angels. Dit jaar werden er veel grote titels gepresenteerd en stond virtual reality uiteraard centraal. Maar wat waren de belangrijkste hoogtepunten? En welke trends waren duidelijk te zien?

Noodlijdend HTC

HTC was ooit de eerste met Windows Mobile en met Android, het bedrijf floreerde op de smartphonemarkt. Inmiddels gaat het al tijden slecht met HTC en de situatie verergert de afgelopen weken. Inmiddels gaan er hardnekkige overnamegeruchten die vervolgens van alle kanten ontkend worden. Is een overname de redding voor HTC en wie zou het bedrijf dan willen kopen? Of kan HTC zichzelf nog redden?

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.