Ontwikkelaar Naughty Dog heeft Uncharted: The Nathan Drake Collection officieel aangekondigd. De game geeft eveneens toegang tot de bèta van het aankomende Uncharted 4: A Thief's End.

In een tweet laat Naughty Dog weten dat Uncharted The Nathan Drake Collection op 7 oktober verschijnt voor Playstation 4.

In de collectie zitten de singleplayermodi van de drie Uncharted-games die op Playstation 3 zijn verschenen: Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 2: Among Thieves en Uncharted 3: Drake's Deception.

Mensen die de game kopen krijgen toegang tot de multiplayerbèta van Uncharted 4: A Thief's End. Die game verschijnt volgend jaar voor Playstation 4. Verdere details over de collectie zijn nog niet bekend.

Avonturier

Eerder vandaag stond een advertentie voor de collectie op de mobiele Playstation Store-website, terwijl de game nog niet was aangekondigd. 

De Uncharted-reeks draait om avonturier Nathan Drake, die de wereld afreist om schatten te zoeken en een zakcentje bij te verdienen. Onderweg belandt hij in actievolle situaties en krijgt hij meer dan eens te maken met het paranormale.