Skylanders Superchargers verschijnt op 25 september en bevat ook voertuigen die in te scannen zijn en in de game zijn te gebruiken. Dat heeft uitgever Activision bekendgemaakt.

In de Skylanders-reeks kunnen spelers echte poppetjes kopen en die vervolgens via een portal inscannen. Deze personages zijn vervolgens bestuurbaar in de game. Daar worden nu ook voertuigen aan toegevoegd. In de game kunnen de voertuigen ook worden aangepast met verschillende wapens. 

Ook is er een nieuwe klasse van figurines genaamd Superchargers. Er komen twintig Supercharger-poppetjes beschikbaar en twintig nieuwe voertuigen.

Vorige week lekte de nieuwe titel al uit en bleek dat ook voertuigen gebruikt kunnen worden. In de game kan gevochten worden in auto's en in vliegtuigen. 

Alle eerder verschenen Skylanders-figurines zijn ook te gebruiken in de nieuwe game. Skylanders Superchargers wordt ontwikkeld door Vicarious Visions en verschijnt op 25 september voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 en Wii U. Activision geeft aan dat er een andere, nog niet onthulde game voor de Wii en 3DS in ontwikkeling is.