Dankzij een bug in Destiny is al precies te zien welke nieuwe content voor het spel gepland staat de komende maanden. Enkele video's van de bug werden via Youtube online gezet. 

De bug lijkt slechts in zeldzame gevallen op te treden en zorgt ervoor dat alle content in het spel is vergrendeld waardoor het spel niet meer speelbaar is.

Wel zijn dan plotseling missies te zien die momenteel nog niet beschikbaar zijn, maar in de toekomst via updates worden toegevoegd. Het is echter niet mogelijk om die missies op te starten.

Het gaat hoogstwaarschijnlijk specifiek om de inhoud van de reeds aangekondigde downloadbare content-pakketten The Dark Below en House of Wolves. In de onderstaande video zijn missies met die namen te zien. Verder worden de huidige planeten in het spel uitgebreid met enkele verhalende en Strike-missies, evenals extra raids. Ook de Crucible krijgt er content bij.

Er zijn geen nieuwe planeten te zien, maar het is onduidelijk of de bug alle geplande nieuwe content blootlegt, of slechts een gedeelte daarvan. Dat er een nieuwe planeet speelbaar wordt via downloadbare content is zodoende niet uitgesloten.

Wel lijkt een deel van de nieuwe content al op de discs van Destiny te staan, aangezien sommige spelers via glitches op plekken wisten te komen waar de extra missies zich af gaan spelen.