Er is geen mogelijkheid voor gamers die de bèta van Destiny hebben gespeeld om hun personage mee te nemen naar de uiteindelijke game.

Bungie's Tyson Green liet weten dat er aanpassingen zijn gemaakt aan de game. "De manier waarop je ervaringspunten verdient, is aangepast. Voorwerpen zijn toegevoegd en verwijderd. Nieuwe features zijn toegevoegd", aldus Green.

"Hoewel het geen gigantische verandering betreft, zorgen alle aanpassingen bij elkaar ervoor dat personages uit de bèta in de uiteindelijke game verwarrend of zelfs niet zouden werken."

"We voelen jullie pijn", geeft community manager David Dague toe. "Maar een game maken vergt aanpassingen en progressie. Dit is de laatste keer dat je afscheid moet nemen van je held. Vanaf 9 september kun je een Guardian maken die voor heel lang bij je blijft."

Destiny verschijnt 9 september voor Xbox One, Xbox 360, Playstation 4 en Playstation 3. Het wordt volgens uitgever Activision de meest succesvolle lancering van een nieuwe spelreeks tot nu toe.

Hands-on: Multiplayer Destiny verrassend veilig