Zaterdag 13 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
World of Warcraft

WoW-uitbreiding Warlords of Draenor komt in de herfst

World of Warcraft-uitbreiding Warlords of Draenor komt deze herfst uit. Door het spel te pre-orderen kunnen spelers een van hun personages direct naar level 90 brengen. 

Ontwikkelaar Blizzard maakt dit bekend middels een persbericht. De uitbreiding is digitaal voor te bestellen voor 45 euro. Het boosten van een personage is ook als losse service beschikbaar en kost dan 50 euro.

Hoewel Warlords of Draenor pas in de herfst uitkomt, kan er direct gebruikgemaakt worden van de dienst. Deze mogelijkheid geeft spelers de mogelijkheid om alle huidige content samen alvast met vrienden te kunnen spelen.

Warlords of Draenor verhoogt het maximale level naar 100 speelt zich af in de wereld Draenor, waar de orc Grommash Hellscream een overweldigend leger aan het verzamelen is.

Spelers krijgen in de uitbreiding de kans om een eigen Garrison op te bouwen, een soort fort dat geldt als de thuisbasis voor computergestuurde personages die de spelwereld ingestuurd kunnen worden. Zij verzamelen dan grondstoffen voor de speler of gaan naar een dungeon toe om uitrusting te verzamelen.


Lees meer over:

World of Warcraft

Aanbevolen artikelen