Ubisoft heeft Assassin's Creed: Liberation HD en Assassin's Creed Pirates onthuld.

Assassin's Creed: Liberation HD is een opgepoetste versie van de gelijknamige game voor Playstation Vita. De HD-remake komt volgend jaar uit voor Playstation 3, Xbox 360 en PC. Het spel plaatst spelers in de rol van Aveline, een dochter van een rijke handelsman en een slavin.

Ubisoft heeft voor de HD-remake enkele missies aangepast op basis van feedback door spelers. Daarnaast zijn een hoop grafische verbeteringen doorgevoerd, onder meer op het gebied van belichting en gezichtsanimaties. De remake heeft nog geen releasedatum

Assassin's Creed: Pirates

Assassin's Creed: Pirates is een losstaande game die geen connectie heeft met het aanstaande Assassin's Creed 4: Black Flag. In de mobiele titel nemen spelers de rol aan van Alonzo Batilla, een jonge, ambitieuze piraat die een mysterieuze schat van La Buse wil vinden.

In Assassin's Creed Pirates kunnen spelers vrij varen en andere schepen aanvallen. Ook is het mogelijk om hun eigen schip te upgraden door nieuwe wapens en bemanning in te huren. Zij moeten betaald worden van veroverde schatten. Pirates staat gepland voor een release deze herfst voor Android- en iOS-apparaten. Eind oktober verschijnt ook nog Assassin's Creed 4: Black Flag voor PS3, Xbox 360 en PC.