Vrijdag 7 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Diablo 3

Uitbreidingen Diablo 3 en World of Warcraft duiken op

De namen Reaper of Souls en The Dark Below zijn opgedoken en verwijzen waarschijnlijk naar nieuwe uitbreidingen voor respectievelijk Diablo 3 en World of Warcraft. 

Van Reaper of Souls is een teasersite live gegaan waar vooralsnog enkel een slogan op staat: "De dood zal eindelijk zijn vleugels over iedereen uitslaan", afkomstig uit Book of Tyrael. Tyrael is een personage uit de Diablo-serie. Dit boek is bovendien echt in de maak en wordt 1 oktober verwacht. Of de vermeende uitbreiding ook rond die tijd lanceert, is niet bekend. De aankondiging ervan vindt waarschijnlijk tijdens de Gamescom-beurs plaats later deze maand.

Verder is door Blizzard de naam The Dark Below geregistreerd. Dit werd gespot door MMO-Champion. Mogelijk wijst de registratie op een nieuwe World of Warcraft-uitbreiding. De term 'Dark Below' komt voor in de Manual of Monsters van World of Warcraft en is een "plek bewoond door demonen, duivels en duivelse creaturen, vanwaar sommige tovenaars hun kracht direct vandaan halen en soms een beschermend beest dat hun magie voedt".

Het zou de vijfde uitbreiding zijn voor World of Warcraft, na The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm en Mists of Pandaria.


Lees meer over:

World of WarcraftDiablo

Aanbevolen artikelen