Woensdag 5 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Saints Row 4

Ruimtereis en Lamborghini bij aankoop Saints Row 4

Voor het spel Saints Row 4 wordt een gelimiteerde editie aangeboden voor een miljoen dollar. De zogeheten Million Dollar Pack biedt onder meer een reis naar de ruimte via Virgin Galactic. 

Dit meldt uitgever Koch Media middels een persbericht. De consumentenreis naar de ruimte heeft een waarde van 250.000 dollar. Het pakket bevat verder onder meer nog een Lamborghini Gallardo, een Toyota Prius, plastische chirurgie naar keuze en zeven overnachtingen voor twee personen in het Jefferson Hotel te Washington en Burj-Al-Arab-hotel in Dubai, inclusief eersteklas vliegtickets naar die locaties.

Verder zit bij de Million Dollar pack ook de game Saints Row 4 zelf inbegrepen. Er is slechts éen exemplaar beschikbaar. Koch Media heeft bevestigd dat het om een echte actie gaat, en geen grap. De uitgever zegt zelf ook benieuwd te zijn of er iemand is die de Million Dollar Pack bestelt. Dit kan enkel via de Engelse webshop Game UK.

Saints Row 4 ligt vanaf 23 augustus in de winkels voor Xbox 360, Playstation 3 en PC. In het spel zijn spelers de President van de Verenigde Staten en wordt het land aangevallen door buitenaardse wezens.

Aanbevolen artikelen