Dinsdag 4 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Wii U

Onzeker of bestelde Wii U op tijd uitgeleverd wordt

HOOFDDORP - Weinig winkels kunnen aan consumenten garanderen dat ze aanstaande vrijdag een Wii U kunnen kopen als ze nu nog een reservering plaatsen.

Dat blijkt uit een belronde van InsideGamer met diverse winkelketens en gamewinkels vandaag.

De console kan nog bij diverse winkels van Media Markt en Free Record Shop gereserveerd worden. Volgens medewerkers zijn consumenten dan "vrij zeker" van het verkrijgen van een exemplaar op vrijdag, Media Markt verwacht op vrijdag ook nog losse exemplaren te hebben.

Complete zekerheid kan dus niet worden gegeven. Bij Media Markt is de reservering vrijblijvend, bij Free Record Shop moet op voorhand 50 euro betaald worden. De 50 euro wordt alleen geaccepteerd als de winkel kan verzekeren dat de consument een exemplaar kan kopen.

De klantenservice van de webwinkel Bol.com meldt de console aanstaande vrijdag ook te kunnen leveren, maar op de website staat te lezen dat in verband met schaarste dit niet zeker is. De keten van gamewinkel Nedgame heeft het Basic-pakket nog ter reservering open staan, de winkelketen Game Mania is helemaal door zijn reserveringen heen.


Lees meer over:

Wii U

Aanbevolen artikelen