HOOFDDORP - De Amerikaanse groothandel Video Products Distributors, die onder meer levert aan Amazon.com, heeft drie verschillende Wii U-bundels in zijn assortiment opgenomen.

Het gaat om een bundel van 250, 300 en 350 dollar, zo meldt GoNintendo.

Het assortiment van de website is niet vrij in te zien, hiervoor moet via een speciale reseller-account eerst ingelogd worden.

Op YouTube is echter een video te vinden van iemand die de vermelding van de drie bundels laat zien. Wat er in zou zitten, staat er niet bij. Wel wordt een Amerikaanse releasedatum van 11 november genoemd voor de nieuwe spelcomputer van Nintendo.

Nintendo

De Wii werd in 2006 op 18 november gelanceerd in de Verenigde Staten, dat de console als eerste kreeg. Nintendo heeft al gezegd dat zijn nieuwe spelcomputer op tijd voor het feestdagenseizoen in de winkels ligt.

In Amerika begint dat op de 4e donderdag van november met Thanksgiving, waarna Black Friday volgt, een dag waarop veel Amerikanen hun inkopen voor de feestdagen doen. Naar verwachting komt Nintendo op 13 september met meer informatie over de Wii U.