HOOFDDORP - De Care Package-editie voor Call of Duty: Black Ops 2 kost 179,99 euro, zo is bekendgemaakt bij de officiële onthulling van de speciale edities. De Hardened Edition kost 79,99 euro.

De Care Package-editie wordt geleverd in een een plastic replica van een Care Package uit de game en bevat het spel zelf in een steelbook-doosje, een radiografisch bestuurbare Dragonfire Drone en als digitale content de Nuketown Zombies- en Nuketown 2025-map, de soundtrack, een Avatar-accessoire en -outfit (alleen op Xbox 360), Limited Edition Challenge Coins, exclusieve wapencamouflages en exclusieve achtergronden voor player cards. 

De Hardened Edition heeft dezelfde content, op de bestuurbare Dragonfire Drone en de Care Package-verpakking na.

Naast de Care Package en Hardened-edities voor PlayStation 3 en Xbox 360, is er een Digital Deluxe-editie voor PC. Deze bevat een downloadcode voor Black Ops 2 en Call of Duty: World at War, evenals dezelfde digitale content als de Hardened Edition op de spelcomputers.

Elite

Bij geen van de edities wordt er door Activision gesproken over Elite. Het is dus onduidelijk of er een abonnement op de Call of Duty-dienst is inbegrepen in de pakketten.

De Hardened Edition van Call of Duty: Modern Warfare 3 - die voor 99,99 dollar werd verkocht - bevatte wel een abonnement op Elite. Een dergelijk abonnement geeft recht op alle downloadbare content voor de game en andere exclusieve content.

Lees hier de preview van Call of Duty: Black Ops 2.