HOOFDDORP - Op de officiële website van Saints Row: The Third is sinds gisteren een tool beschikbaar die statistieken en behaalde achievements bijhoudt.

De eerste statistiek die uitgever THQ heeft onthuld is dat er twee miljoen personages zijn neergeslagen met de paarse dildoknuppel die in de game zit.

De statistieken-tracker is te vinden in het My Steelport-gedeelte van SaintsRow.com. Om deze te gebruiken, is registratie vereist. Spelers kunnen hier hun persoonlijke statistieken bekijken en die vergelijken met die van andere spelers.

Een andere toevoeging op de site is een kaart van Saints Row-stad Steelport waarop spelers hints kunnen achterlaten voor andere deelnemers in de Saints Row-community.

Naakt

Naast het feit dat er twee miljoen gamepersonages zijn neergeknuppeld met de zogenaamde IED (Inspirational Erotic Device), meldt THQ dat er 5,8 miljard burgers van Steelport zijn gedood, dat spelers gezamenlijk 2 jaar naakt door de straten van Steelport hebben gelopen en dat er 650 mascottes in hotdogpak zijn gedood met een vlammenwerper.