HOOFDDORP - L.A. Noire is sinds zijn release eind mei 4 miljoen keer over de toonbank gegaan. Dit maakte de CEO van uitgever Take-Two, Strauss Zelnick, bekend.

Zelnick sprak ook over hoe de uitgever van plan is het volgende fiscale jaar, dat loopt van april 2011 tot maart 2012, winstgevend af te sluiten, mocht Grand Theft Auto V niet in die periode verschijnen.

Hij wees daarbij op andere grote releases zoals BioShock Infinite, Spec Ops: The Line en Borderlands 2, zonder in te gaan op de vraag voor wanneer de vijfde GTA gepland staat. 

Team Bondi

De ontwikkelaar van L.A. Noire, Team Bondi, verkeert volgens geruchten in grote financiële problemen en zou op het punt staan opgeslokt te worden door het Australische productiebedrijf Dr. D Studios.

Deze studio is onder meer bekend van de film Happy Feet 2. De medewerkers van Team Bondi zouden al een rondleiding gehad hebben door het pand. Dit tot ongenoegen van een aantal Dr. D-werknemers, die Team Bondi juist uit onvrede hadden verruild voor hun nieuwe werkgever.