PSOne-games Xperia Play verkopen nog geen 100 keer

HOOFDDORP - De PSOne-games voor Sony Ericsson Xperia Play, vaak PlayStation Phone genoemd, zijn ieder nog geen duizend keer verkocht.

Dominic Neil-Dwyer, hoofd van marktontwikkeling bij Sony Ericsson, zegt in een interview met PlayStation Lifestyle zich geen zorgen te maken.

"Er zijn op het moment nog maar een paar PSOne-titel beschikbaar, en er komt op regelmatige basis meer aan", vertelt Neil-Dwyer.

Ook zegt Neil-Dwyer dat er grote aankondigingen gedaan zullen worden op de E3-beurs, in juni. Daar worden in ieder geval nieuwe games en ondersteuning voor het apparaat aangekondigd.

Daarnaast belooft het hoofd marktontwikkeling dat er meer exclusieve games zullen volgen.

Games

De PSOne-games die momenteel te koop zijn voor de Xperia Play zijn Cool Boarders 2, Destruction Derby, MediEvil, Syphon Filter en Jumping Flash. Crash Bandicoot staat standaard op de Android-smartphone geïnstalleerd. 

De Xperia Play is sinds begin april beschikbaar in Europa. Daarnaast is de telefoon, die een uitschuifbaar knoppenpaneel heeft vergelijkbaar met de PSPGo, inmiddels in Canada te koop. In de Verenigde Staten is de Xperia Play nog niet te verkrijgen.

Lees meer over:
Tip de redactie