HOOFDDORP - Alice: Madness Returns bevat een downloadcode voor het originele American McGee's Alice. Dat heeft ontwikkelaar American McGee gezegd tegen CVG.

Die game kwam in 2000 alleen uit voor PC en Mac, maar speciaal voor de release van Alice: Madness Returns wordt de game nu ook overgezet naar PlayStation 3 en Xbox 360. Of de game nog grafisch wordt opgepoetst voor de nieuwe release, is onbekend.

Daarnaast vertelt de ontwikkelaar dat er downloadbare content voor Alice: Madness Returns zal verschijnen in de vorm van nieuwe jurken die Alice kan dragen. Deze jurken hebben unieke vaardigheden, waardoor spelers de game op andere manieren kunnen doorspelen.

Alice

Alice: Madness Returns is de opvolger van American McGee’s Alice en heeft dezelfde duistere stijl. Tien jaar na het einde van de eerste game is Alice getraumatiseerd door de dood van haar familie. Ze is opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis, waar een psychiater haar van haar waanbeelden af probeert te helpen.

Om de waarheid achter de dood van haar familie te ontdekken, reist Alice af naar Wonderland. Het Wonderland in Alice: Madness Returns wordt bevolkt door krankzinnige karakters die ze soms zal moeten bevechten. De game komt uit voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.