HOOFDDORP - Er zitten vijf uur en twaalf minuten aan tussenfilmpjes in L.A. Noire. Dat blijkt uit informatie van de British Board of Film Classification (BBFC), een instantie die in Engeland verantwoordelijk is voor de leeftijdsclassificatie van games.

Ook bevat de game 3 uur en 25 minuten aan "aanvullende gameplaybeelden", maar wat dit precies inhoudt legt de BBFC niet uit.  

Verder bevat het spel volgens de instantie grof taalgebruik, heftig geweld, verwijzingen naar seks en naaktheid.

Daarom krijgt L.A. Noire een 18+ classificatie. De Pan European Game Information (PEGI), dat in het grootste deel van Europa verantwoordelijk is voor gameclassicificaties, geeft zijn oordeel altijd pas op de dag van de gamerelease. Naar verwachting zal deze classificatie echter ook uitkomen op 18+.

30 uur

Rockstar Games zei zelf eerder al dat het uitspelen van het hoofdverhaal van L.A. Noire 25 tot 30 uur zal duren. In die tijd kunnen spelers de 23 hoofdmissies, of assigned cases, oplossen.

Daarnaast bevat het spel zogenaamde unassigned cases, zijmissies die het achtergrondverhaal van secundaire personages verder uitbouwen. Hiernaast zullen er nieuwe zaken worden aangeboden via downloadbare contentpakketten.