HOOFDDORP - Ontwikkelaar Gearbox Studios werkt aan een nieuwe titel in de Brothers in Arms-serie. Dat maakte de studio bekend tijdens het PAX-evenement in Seattle. Het is nog niet bekend hoe de nieuwe game gaat heten, wel gaf Gearbox Studios een aantal hints.


"We kondigen vandaag nog niets aan, maar we willen laten weten dat we heel veel om deze franchise geven", aldus Brian Martel, mede-oprichter van Gearbox Studios. "Het is iets dat we hebben gemaakt en dat heel veel voor ons betekent."

"We zijn nog niet klaar om iets concreets aante kondigen. We willen er zeker van zijn dat alles goed is, voordat we jullie vertellen wat we aan het doen zijn", zei Randy Pitchford, baas van de studio.

"We geven Baker en zijn mannen zeker een rol in toekomstige games. Maar we gaan misschien ook andere dingen doen die de game misschien op andere manieren behandelen en het in een aantal verschillende richtingen brengen", voegde Martel toe. De laatste titel in de serie, Brothers in Arms: Hell's Highway, verscheen in september 2008 op Xbox 360, PlayStation 3 en PC.