HOOFDDORP - Ubisoft heeft twee nieuwe CSI-titels aangekondigd. De eerste titel heet CSI: Fatal Conspiracy en komt uit voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo Wii. Daarnaast komt de misdaadserie in de vorm van CSI: Crime Scene Investigation: Unsolved! naar de Nintendo DS.

CSI: Fatal Conspiracy bevat vijf zaken. Deze zijn geschreven door schrijvers die ook voor de televisieserie werkzaam zijn.

Het spel bevat personages uit de serie, zoals Ray Langston, Catherine Willows en Nick Stokes. De stemacteurs van die drie personages zullen hun stem lenen aan het spel. CSI: Fatal Conspiracy komt in oktober uit.

CSI: Crime Scene Investigation: Unsolved! op de Nintendo DS kent ook vijf zaken. Zo moeten spelers de dood van een jonge popster onderzoeken, evenals de ontdekking van een gemummificeerd lichaam in de woestijn.

Ook dit spel bevat het grootste deel van de bekende personages uit de serie. Spelers met een Nintendo DSi kunnen de camera gebruiken voor lab- en veldwerk. Het is niet bekend wanneer dit spel uitgebracht zal worden.