HOOFDDORP - Red Dead Redemption krijgt in juni een gratis te downloaden coöperatieve modus met zes verschillende missies. Dat kondigde ontwikkelaar Rockstar vandaag aan.

Het Outlaws to the End Mission Pack bevat zes nieuwe missies die door twee tot vier spelers doorlopen kunnen worden. Spelers kunnen daarnaast nieuwe achievements en trophies verdienen.

Missies

Drie van de zes missies zijn al uit de doeken gedaan. 'Walton's Gold' gaat om een bende die een mijnkamp vol goud bezet. Spelers moeten zich hier doorheen zien te worstelen en een mijnwagen vol met goud zien te gooien. 'The River' laat spelers met een vlot over een rivier varen, terwijl rebellen aan de zijkanten van de rivier te grazen genomen kunnen worden. Dan is er nog 'Ammunition', waarin het Mexicaanse leger het stadje Tesoro Azul bezet. Spelers moeten proberen de stad terug te winnen. Informatie over de andere drie missies is nog niet bekend.

Red Dead Redemption verschijnt op 21 mei op Xbox 360 en PlayStation 3. In de game kunnen spelers vrij het Wilde Westen verkennen. Het Outlaws to the End Mission Pack is één van de drie aankomende downloadbare pakketten voor Red Dead Redemption en verschijnt ergens in juni op Xbox Live en PlayStation Network.