AMSTERDAM - Vanaf nu kunnen spelers de nieuwe content voor Empire: Total War downloaden via Steam. Bovendien heeft Creative Assembly ook een update uitgebracht voor de game.

In de officiële uitbreiding op Empire: Total War, The Warpath Campaign, kunnen spelers naar Noord-Amerika reizen om daar nieuw land te ontdekken.

Met deze extra content wordt de strategiegame uitgebreid met vijf Amerikaanse Indianen facties die zowel in singleplayer als in multiplayer te spelen zijn. Daarnaast bevat de DLC nieuwe units en nieuwe technologieën.

Behalve The Warpath Campaign is momenteel ook de Special Forces Units & Bonus Content DLC beschikbaar. Deze downloadbare pack bevat zes units uit de Special Forces-editie van Empire: Total War en drie nieuwe units, waaronder Death’s Head-huzaren en de Dahomey-amazones.

Patch

Ontwikkelaar Creative Assembly heeft niet alleen downloadbare content beschikbaar gesteld, maar ook een update voor de titel vrijgegeven. De patch verhelpt meerdere bugs en situaties waarin de game mogelijk crasht. Daarnaast is de Artificial Intelligence verbeterd en zijn zowel units als facties beter gebalanceerd.

Zowel de downloadbare content als de patch zijn te krijgen via Steam. Om dit vieren, biedt Steam Empire: Total War deze week voor de helft van de prijs aan.