HAARLEM - Sony heeft de multiplayer beta van Uncharted 2: Among Thieves vandaag toegankelijk gemaakt voor alle PlayStation 3-gebruikers. Dit na een periode waarin de game enkel in een gesloten beta te spelen was.

In de beta kunnen gamers in vier verschillende omgevingen spelen: The Ice Cave, The Temple, The Village en The Plaza. Er zijn verschillende multiplayer modi speelbaar.

De beta geeft ook toegang tot de Machinima modus, waar gamers filmpjes kunnen maken die vervolgens weer te zien zijn in de Cinema modus.

Deze neemt alle online wedstrijden op en maakt het mogelijk om de filmpjes naar het internet te uploaden.

Store

Daarnaast is er in Uncharted 2 nog een Store te vinden voor vrij te spelen voorwerpen zoals skins, boosters en taunts. Ook zijn daar wapen upgrades te vinden voor de co-op levels, maar de beta heeft hiervan alleen een voorbeeldsectie.

De beta eindigt op 12 oktober. De volledige game heeft nog meer gameplay modi en nog andere omgevingen. Daarnaast is er nog een uitgebreide single-player campaign. Uncharted 2: Among Thieves ligt 16 oktober exclusief voor de PlayStation 3 in de winkels.