HAARLEM - Deze herfst zal uitgever Future samen met Blizzard wereldwijd het tijdschrift World of Warcraft: The Magazine uitbrengen in het Engels, Frans, Duits en Spaans.

Het tijdschrift zal alle aspecten van Blizzards MMO bespreken, variërend van content tot de spelers.

"Voortbordurend op het wereldwijde online fenomeen zal World of Warcraft: The Magazine een insiders blik op de game bieden in de vorm van een printtitel van hoge kwaliteit die vier keer per jaar verschijnt", aldus een woordvoerder van de uitgever.

Paul Sams van Blizzard voegt hier aan toe: "Future produceert enkele van de meest gerespecteerde game-magazines in de industrie en we zijn erg blij dat we nauw met hen samenwerken om van World Of Warcraft: The Magazine een uniek product te maken."

Abonnement

Het tijdschrift is enkel te verkrijgen met een abonnement. Vanaf morgen kunnen geïnteresseerden via de officiële website een abonnement op het blad afsluiten.

Er is zowel een eenjarige als tweejarige inschrijving mogelijk, wat hier respectievelijk €34,95 en €61,25 zal gaan kosten.

De eerste editie van World Of Warcraft: The Magazine staat in het teken van het lustrum van World of Warcraft.

Het vijfjarige bestaan van de online wereld wordt gevierd door artikelen over hoe de game de afgelopen jaren is geëvolueerd en hoe de toekomst van de MMO eruit gaat zien.