AMSTERDAM - Vanaf vandaag is Map Pack 3 beschikbaar voor Call of Duty: World at War. De nieuwe content is voor 800 Microsoft Points te downloaden via Xbox Live. Later vandaag verschijnt het pack ook op het PlayStation Network.

In deze nieuwe downloadbare content voor World at War zullen drie nieuwe multiplayer maps zitten.

Zo kunnen gamers vanaf vandaag aan de slag met de maps: Battery, Revolution en Breach. Daarnaast zal er ook weer een nieuwe zombie-map beschikbaar komen in de vorm van Der Reisse.

Over een pc-release van deze nieuwe content is nog niets bekend. Wel kunnen pc-gamers sinds kort gratis aan de slag met Map Pack 2 voor World at War, omdat deze toen gelijktijdig verscheen met Patch 1.5.

Moesten console-gamers nog rond de tien euro betalen om met de nieuwe content aan de slag te kunnen, Map Pack 2 is voor pc-bezitters dus geheel gratis.

Vijfde deel

Call of Duty: World at War is het vijfde deel uit de populaire franchise van uitgever Activision en speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Na World at War staat er een nieuw deel van Modern Warfare op de planning en deze komt net als het eerste deel van ontwikkelaar Infinity Ward.

Mobilised

Voor het eerst in de geschiedenis van de Call of Duty-serie zal een game een direct vervolg op zijn voorganger worden. Modern Warfare 2 staat gepland voor een release op 10 november en zal verschijnen voor de Xbox 360, de PlayStation 3 en de pc.

Daarnaast verschijnt er op 10 november ook nog Modern Warfare: Mobilised voor de DS en een poort van de eerste Modern Warfare voor de Wii.