Vandaag is World of Warcraft geüpdate met patch 3.2, ook wel bekend als Call of the Crusade. Hiermee worden enkele nieuwe functies aan de MMO van Blizzard toegevoegd.

Zo introduceert Call of the Crusade een nieuwe short raid en heroic dungeon in de Crusaders’ Coliseum, een ‘keep-capture’ battleground voor tachtig spelers genaamd Isle of Conquest, en zal het mogelijk zijn om het personage in level te laten stijgen tijdens player-versus-player battlegrounds.

Ook zullen de quest-series van de Agent Tournament worden uitgebreid, krijgen Druids nieuwe graphics voor hun kat- en beer-mutaties, en zal het voor Mounts nu mogelijk zijn om eerder en goedkoper levels te verdienen voor het personage.

Tijdens de update van World of Warcraft waren de Europese servers even offline, maar deze zouden inmiddels weer volledig moeten functioneren.

Nieuwe functies

Naast patch 3.2 is Blizzard de laatste tijd ook druk bezig met het toepassen van nieuwe functies in World of Warcraft.

Zo werd onlangs bekend dat het voor WoW-spelers mogelijk is om gebruik te maken van een in-game Twitter-service, dat Blizzard een optie in de maak heeft die het voor spelers mogelijk moet maken om in de game te wisselen tussen Horde en Alliance, en is er een Mobile Armory-functie uitgekomen voor de iPhone.