AMSTERDAM - Ontwikkelaar Cryptic biedt deze maand een levenslang abonnement aan voor hun MMO-game Champions Online. Om onbeperkt toegang te krijgen tot de game zullen gamers 199,99 dollar moeten neertellen.

Naast de ‘lifetime subscription’ komt Cryptic ook met een abonnement voor zes maanden. Voor 59,99 krijg je dan een half jaar toegang tot de online wereld van de superhelden MMO.

De aanbiedingen van de studio zijn echter niet blijvend geldig want gamers kunnen deze alleen in de maand augustus aanschaffen, vlak voordat de game verschijnt dus.

Naast een onbeperkte toegang tot de game krijgen de gamers die zich voor het leven aan de game verbinden ook toegang tot de gesloten beta-sessie van Star Trek Online en krijgen ze een exclusief art deco kostuum voor Champions Online.

Cross-platform

Champions Online verschijnt op 4 september in Europa voor de pc. Ook is er een Xbox 360-versie in de maak, maar een releasedatum ontbreekt hier nog voor. In de game zal je als speler een geheel eigen superheld kunnen creëren die je tijdens je online avonturen verder zal upgraden.

De gameplay van Champions Online bestaat naast RPG-elementen uit een actievol combat-systeem en dit alles wordt getoond in volledige 3D-omgevingen.

Champions Online zal na de release van de Xbox 360-versie ook cross-platform te spelen zijn. Dit betekent dus dat pc-gamers het kunnen opnemen tegen Xbox 360-gamers.