AMSTERDAM - Naast een release op de Wii zal Rabbids Go Home ook een versie krijgen voor de DS en DSi. Dat maakt uitgever en ontwikkelaar Ubisoft vandaag bekend.

Net als de reeds bekende Wii-versie zal ook de handheld-variant van de game een puzzelgame worden in plaats van de collectie minigames die voorgaande Rabbids-games waren.

Maar in tegenstelling tot de Wii-game zal Rabbids Go Home op de handheld onder meer een Brain Teaser-modus, een level editor en een Challenge-modus krijgen.

Bezitters van een Nintendo DSi zullen foto’s van zichzelf kunnen nemen en deze zijn vervolgens aan te passen met enkele Rabbid-animaties die met de game worden meegeleverd. De handheld-versie van Rabbids Go Home zal in de aankomende herfst verschijnen. Of de Wii-versie gelijktijdig in de winkels zal liggen is nog onduidelijk.

Maan

Rabbids Go Home zal zich dus meer gaan richten op een traditioneel avontuur en hierbij zullen twee van de Rabbids er van overtuigd zijn dat hun huis op de maan staat. In de game zullen ze er dus alles aan moeten doen om hun thuisbasis te bereiken.

Aan jou als gamer de taak om verschillende objecten te verzamelen waarmee de Rabbids een object kunnen bouwen dat ze hierbij zal helpen.