AMSTERDAM - In tegenstelling tot Xbox Live Marketplace is de downloadbare content voor Mirror’s Edge nu gratis verkrijgbaar via het PlayStation Network. Voorheen moest hier nog bijna tien euro voor worden neergeteld.

De downloadbare content voor Mirror’s Edge daagt spelers uit om de snelste tijden neer te zetten op negen races, die verdeeld zijn over zeven geheel nieuwe en herontworpen Time Trial-maps. Bezitters van de Xbox 360-versie van Mirror’s Edge moeten overigens nog gewoon 800 Microsoft Points neertellen voor de extra content.

Klein team

Onlangs werd bekend dat ontwikkelaar DICE met een klein team bezig is met de ontwikkeling van Mirror’s Edge 2. "Er komt zeker een volgende Mirror’s Edge”, vertelde Patrick Söderlund, senior vice-president van Electronic Arts vorige maand. “Het is enkel een kwestie van wanneer de game uitkomt en wat we met de game gaan doen."

Electronic Arts bleef tot voorkort zeer voorzichtig met uitspraken over een eventueel vervolg op Mirror’s Edge, mogelijk door de lage verkoopcijfers van de eerste game. Owen O’Brien, senior producer bij DICE, gaf vorig jaar echter al wel aan dat het verhaal rond het hoofdpersonage Faith bestemd is voor een trilogie.