Op de E3 maakte Konami bekend dat Karaoke Revolution en een nieuwe Dance Dance Revolution wordt ontwikkeld voor de Xbox 360 en de PlayStation 3.

Konami liet eerst de volgende Dance Dance Revolution voor de PlayStation 2 en de Wii zien. Behalve nieuwe muziek van bijvoorbeeld Moby, Black Eyed Peas en Vanilla Ice, krijgt de game ook een nieuwe gamemode die wat weg heeft van een bordspelletje. De Wii-versie gaat bovendien gebruik maken van de Balance Board.

Daarnaast toonde Konami een complexere editie van Dance Dance Revolution voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. Die DDR krijgt niet een mat met vier dansrichtingen, maar een met acht. De game komt deze herfst al uit voor de PlayStation 3, de andere versie laat nog even op zich wachten.

Karaoke Revolution

Konami gaf tijdens de conferentie ook een indruk van de al eerder aangekondigde game voor zangliefhebbers. Het volgende deel in de Karaoke Revolution-serie krijgt een verbeterde interface, nieuwe karaokelocaties en acts van Kings of Leon en Lady Gaga.

De game krijgt wekelijkse downloadbare content en is ook te gebruiken met content uit vorige games. Karaoke Revolution komt deze herfst uit voor de Wii, PlayStation 3 en Xbox 360.